nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 11,95 € 10,76
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam’s Microfiber Waterless Wash Waffle Towel

  • Nu met Satijnen rand
  • Milieuvriendelijk auto wassen zonder water
  • Superieure kwaliteit microvezel
  • Gebruik samen met Adam’s Waterless Car Wash
  • GROOT: 40 cm bij 60 cm microvezel Waterless Car Wash Towels
Adam’s Microfiber Waterless Wash Waffle Towels zijn 40 bij 60 cm en van superieure kwaliteit. Deze zijn perfect voor het gebruik met de Adam’s Waterless Car Wash. Auto's hebben niet altijd een vol bad met zeep en water nodig! Bespaar water, gebruik minder materialen en werk sneller.

Hoe werkt het? Spray Adam's Waterless Carwash op een licht tot gemiddelde vieze oppervlak en veeg het oppervlak schoon. Speciale glijmiddelen en natmakers capsuleren het vuil en maakt schoonmaken makkelijk zonder water. Het verschil tussen een detailspray en waterless wash is dat deze effectiever schoonmaakt, zodat er bij grotere vervuiling gereinigd kan worden zonder probleem.

Bij gebruik van een vieze microfiber doek, of een buitensporig vieze auto, zijn krassen mogelijk. Is het nog wel nodig om de auto traditineel te wassen met Car Wash Shampoo en water? Natuurlijk! Na een storm, tijdens de winter, wanneer de auto erg vies is, met grote stukken (opgedroogd) modder of vuil.
 
Inhoud: 1 Adam’s Microfiber Waterless Wash Waffle Towel

| Meer


Video('s): Howto wash

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 11,95
€ 10,76
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.