nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Yellow Hex-Grip Car Wax Applicator

  • Premium kwaliteit Car Wax Applicator
  • Ergonomish ontworpen voor makkelijk gebruik
  • Maakt met de hand waxen makkelijk
  • Kleur gecodeerd met Adam's Buttery Car Wax
Adam's Yellow Hex-Grip Car Wax Applicator is gemaakt met het fijnste schuim en speciaal ontworpen om samen te werken met onze Adam's Buttery Car Wax. Adam's Yellow Hex-Grip Car Wax Applicator is ook een geweldige keuze voor het aanbrengen van elk andere Adam's wax producten. Het ergonomische ontwerp en en stevige constructie vertaald zich in een makkelijker en effectievere manier om een product aan te brengen, van onze vloeibare Adam's Buttery Car Wax tot onze Premium Americana Carnauba Paste Car Wax. De platte bodem verzekerd een gelijkmatige, dunne laag voor optimale prestaties van elke auto wax, lak sealant, of glaze.

Adam's Yellow Hex-Grip Car Wax Applicator heeft het fijnste foam voor waxen met onze kleurgecodeerde Adam's Buttery Car Wax, maar is ook geweldig met Adam's Liquid Paint Sealant of Adam's Americana Premium Carnauba Paste Car Wax.

Met Adam's Hex-Grip Applicators zul je effectiever met de hand waxen en polijsten en krijg je geweldige resultaten in minder tijd. De duurbare foam constructie is ergonomisch ontworpen om de meest comfortabele te zijn op de markt

Inhoud: 1
Adam's Yellow Hex-Grip Car Wax Applicator
 

| Meer


Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.