nl en de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Rupes LHR15E MARKII Big Foot
0 Reviews | Review toevoegen

Rupes LHR15E MARKII Big Foot Random Orbital Polisher DRupes Bigfoot LHR15E Mark II. Wat is nieuw? Maakt meer toeren Meer koppel. Beter in balans. Minder vibratie. De Rupes LH1R15E (MARKII)...

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

€ 429,95
€ 414,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Rupes LHR15E MARKII Big Foot Random Orbital Polisher

DRupes Bigfoot LHR15E Mark II. Wat is nieuw?
  • Maakt meer toeren
  • Meer koppel.
  • Beter in balans.
  • Minder vibratie.
De Rupes LH1R15E (MARKII) Big Foot Random Orbital Polisher wijd je in 21e euw detailing. Rupes, een italiaans bedrijf dat precisie-gereedschappen maakt sinds 1947 heeft de meest high-tech excentrische polijstmachine ter wereld ontwikkeld. Na vele jaren van ontwikkeling heeft de LHR21E lakcorrectie hergedefinieerd voor de enthousiatse en professionele detailer met de rupes polisher. Het innovatieve systeem zorgt voor de meest comfortabele en efficiente polijst-ervaring. Het geweldige italiaanse ontwerp verandert je manier van polijsten voorgoed.

De Rupes LH1R15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt een unieke 15mm uitslag welke meer oppervlak behandeld dan een conventionele excentrische polijstmachine. De grote uitslag laat de Rupes LHR15E krassen, hologrammen en andere lakdefecten verwijderen sneller en makkelijker dan elke andere machine. De LHR15E Big Foot’s 15 millimeter uitslag geeft deze revolutionaire polijstmachine de mogelijkheid comfortabeler te werken en lakcorrecties sneller te doen dan een conventionele dual action polisher. De Rupes LH1R15E is uitgerust met een 5” hook and loop backing plate ontwikkeld voor 5 en 5.5” pads welke beter functioneren op kleinere panelen en hoeken.

Swirl en Hologram vrij
De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher creeert een heldere finish met de unieke 15mm uitslag. Het voordeel van de Rupes LHR15E is de mogelijkheid om een finish na te laten die werkelijk vrij is van swirls en hologrammen. Een roterende polijstmachine kan lakdefecten snel verwijderen maar kan als gevolg van de kracht van deze machine swirls en hologrammen na laten. De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher geeft een heldere finish als je polijst in een enkele stap. De Rupes LHR15E is perfect voor elke detailer welke een high performance maar makkelijk te gebruiken polijstmachine wil.

De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt een unieke uitslag van 15mm. De innovatieve grotere uitslag maakt de Rupes LHR15E ideaal om grotere oppervlakken te polijsten. De dual-action excentrische technologie polijst elk oppervlak gelijkmatig en veilig tot een perfecte glans. De Rupes LHR15E Big Foot Polisher maakt lakcorrectie makkelijker dan ooit gedacht zonder het risico om de lak te verbranden.

Italiaans Vakmanschap
De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt italiaans vakmanschap om een polijstmachine te bouwen die eeuwig mee kan. De innovatieve engineering en ontwerp maken deze LHR15E de perfecte machine voor uitgebreide polijstsessies. Het ergonomische ontwerp zorgt voor precisie lakcorrectie met compleet comfort. Het soft start systeem zorgt voor totale controle waarbij de snelheid langzaam wordt opgebouwd als de schakelaar aan wordt gehaald. Rupes soft-start systeem verminderd het risico dat polijstpasta van de machine af wordt geslingerd en toch de machine’s snelheid behoudt.

De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher heeft een variabele speed controle welke de gebruiker 6 standen geeft voor elke polijst situatie. Perfect voor het polijsten van auto’s, trucks, boten, campers en motoren. De Rupes Big Foot Polisher is gebouwd om te presteren in elke detailing – situatie en zorgt snel voor een heldere finish op elke kleur lak. Rupes gebruikt innovatieve ontwerp-karakteristieken om voor elke detailing – enthousiast de kracht te geven in elke lakcorrectie – situatie. De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher brengt je detailing-mogelijkheden naar het volgende niveau van perfectie.

Inhoud kit:
1x Rupes Big Foot LHR15E Polisher (MARKII)

Specificaties LHR15E
Speed Control  Ja
R.P.M. 1,700 - 4,200
Vermogen 500 W
Gewicht  2.6 kg
Backingplate Diameter 5" (125mm)
Garantie 2 Jaar

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.