nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Ultra Foam Shampoo 16oz

  • Verwijderd veilig zand, pollen, roet, en andere vervuiling
  • Veilig voor wax of sealants, droogt plastic of kunststof niet uit.
  • Genereert erg veel dikke schuim in combinatie met een schuimlans
  • Naspoelen zonder strepen
  • Made in USA
Adam’s Ultra Foam Shampoo is een gecontreerde, pH neutrale shampoo welke is ontwikkeld voor het maken van heel veel schuim in combinatie met een schuimlans. Onze formule voorkomt vlekken, ook al gebruik je het in direct zonlicht. Gebruik het product in combinatie met een schuimlans voor het beste resultaat.


BELANGRIJK: Reinig de schuimlans na gebruik om verstoppingen te voorkomen. Vul de fles met schoon water en spoel de schuimlans een minuut door om er zeker van te zijn dat alle residu is verdwenen. Het niet reinigen van de schuimlans kan er voor zorgen dat de shampoo opdroogt en een verstopping veroorzaakt.

ALGEMENE KENNIS:
Adam’s Ultra Foam Shampoo is bedoeld voor een schuimlans of schuimpistool, maar kan ook gebruikt worden als shampoo in de emmer. Als je auto een keramische coating heeft of een verse laag wax of sealant, kan het zijn dat de shampoo minder goed hecht aan het oppervlak.

Inhoud: 1x Adam's Ultra Foam 16oz

| Meer


Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.