nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 18,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Rinseless Car Wash

  • Overal wassen, zonder waterslang
  • High Tech Polymeren voorkomen krassen en swirls
  • Hoog geconcentreerde formule
  • Verdun in een sprayfles voor Waterless Wash

Soms is het wassen van een auto niet makkelijk. Het weer, water restricties of geen waterkraan in de buurt maken het auto wassen erg lastig. Of soms heb je gewoon geen behoefte om het gehele wasproces te doorlopen met de waterslang. Adam's Rinseless Wash is de oplossing in deze situaties, zodat je eigenlijk altijd je auto kan wassen!

Geavanceerde gladmakende polymeren and oplosmiddelen geven Adam's Rinseless Wash de veiligheid en effectiviteit om vuil, zand en stof van je auto te halen. Hierbij heb je niets meer nodig dan een emmer met schoon water. Deze formule weekt het vuil los van het oppervlak en pakt het vuil vast, zodat de vervuiling van het oppervlak geveegd kan worden zonder te krassen of swirls achter te laten. Dankzij de hoog geconcentreerde formule is maar 60ml product nodig, enkele kwalitatieve microfiber doeken en 20 liter water om je gehele auto van top tot bodem schoon te maken.

Omdat je geen waterslang nodig hebt of zeep weg hoeft te spoelen kun je auto overal schoonmaken! Bijvoorbeeld bij slecht of koud weer kun je je auto eenvoudig schoonmaken in de garage, zonder er een troep van te maken. Of woon je in een appartementencomplex waar geen toegang tot een waterslang is? Vul een 20 liter emmer met water en was je auto zonder te krassen perfect schoon op de parkeerplek.

Of als je even snel wat viezigheid van de auto wil halen? Mischien is je auto alleen wat stoffig en heb je ene product nodig om de auto snel af nemen. Adam's Rinseless Wash is een fantastische basis voor Waterless Wash. Verdun simpel enkele mililiters product met water in een sprayfles en je hebt een fantastische oplossing om waterloos te wassen.

Met deze hoog geconcentreerde formule kun je tot 16x zonder te spoelen wassen of je kunt er 7,5 liter waterless Wash van maken. Adam's Rinseless Wash is niet alleen economisch, maar ook vriendelijk voor het milieu door het lage gebruik van water.

110% gegarandeerd by Adam's industry dat dit het beste product van z'n soort en we zijn er zeker van dat jij dit ook een geweldig product zult vinden voor je auto.

Inhoud: 1 Adam's Rinseless Wash 16 oz.

| Meer


Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 18,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.