nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 12,95 € 11,01
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam’s Professional Car Wash Pad 10x10 inch

  • Houdt 1 liter schuimend water vast
  • 25 x 25 cm (10 x 10 inch) Car Wash Pad
  • Professionele, pluche synthetische wol
  • Gegarandeerd swirl vrij!
Met Adam’s Professional Car Wash Pad, kun je je auto als een professional wassen!
 
Wanneer je de meest schuimende, bevredigende auto was ervaring ooit wilt hebben, dan ben je klaar voor Adam’s Professional Car Wash Pad. Onze grote pad houdt ruim 3 kwart liter schuimend water vast. Dat is mogelijk door de synthetische wol. De vezels zuigen al het water op en laten dit los wanneer je in de pad knijpt. Het loopt tussendoor dus niet allemaal over je schoenen, voordat je met het wassen van de auto kon beginnen!
 
Deze pad heeft het perfecte formaat en houdt veel water vast. Maar het is ook veilig en duurzaam! De Adam’s Professional Car Wash Pad is professioneel. De pro’s weten dat swirls veroorzaakt worden door slecht wasgereedschap. De Adam’s Professional Car Wash Pad is gemaakt van zachte, synthetische wol dat zachtjes het vuil van je lak verwijderd, en het vuil weer loslaat in de wasemmer. De Adam’s Professional Car Wash Pad maakt geen swirls en zal je lak niet bekrassen.  

 

Inhoud: 1 Adam’s Professional Car Wash Pad  10x10 inch

| Meer


Video('s): Howto Wash

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 12,95
€ 11,01
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.