nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Grit Guard Car Wash Bucket

  • Beste wasemmer in de industrie
  • Grit Guard inbegrepen
  • Maakt auto wassen veilig voor de lak
Adam's Grit Guard Car Wash Bucket is niet zomaar een was emmer. Als je zegt dat het zomaar een auto is, is als zeggen een Corvette is zomaar een auto. Dit is veel meer dan alleen een car wash bucket!

Adam's Car Wash Bucket is meer dan alleen maar een emmer. Alleen al vanwege de reden dat een normale emmer is gemaakt voor het moppen van vloeren. Jouw auto is een te grote investering om op een oude emmer te vertrouwen.

Van de hoogste kwaliteit materiaal, Adam's Grit Guard Wash Bucket is ontworpen om vele zaken te doen, maar het belangrijkste is het beschermen van was gerelateerde krassen.

Een normale emmer laat toe dat vuil en zand wat van de auto af komt vrij door het water zweeft, waar het telkens weer in de washandschoen terecht komt bij het wassen. Deze vervuiling acteert als een soort schuurpapier op de washandschoen met als gevolg waskrassen.

Adam's Grit Guard Car Wash Bucket houdt vuil wat je van de auto wast waar het hoort, veilig op de bodem van de emmer. Het geheim is een ingenieus Grit Guard bucket inleg, welke ervoor zorgt dat vuil en viezigheid komt te liggen op de bodem en hier blijft liggen tijdens het wassen. De Grit Guard is simpel, maar erg effectief.

De Grit Guard is maar een deel van de oplossing. Onze emmer heeft een volle 5 gallon (20liter) capaciteit en is gemaakt van semi-transparant, supersterk polypropyleen plastic.

Inhoud:
1 Adam's 5 gallon Bucket
1 Adam's Grit Guard

| Meer


Foto('s):

Video('s): Adam's Detailing Bucket

Opties:

Verwachte levertijd

6 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.