nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Detail Spray

  • Verbeter warmte, diepte en glans
  • Verlengd bescherming met nieuwe Wax Boosting Technologie
  • Nog steeds makkelijk te gebruiken, geen vegen of residu
  • Geniet van de geweldige geur tijdens het detailen en voeg glans toe!
Na 13 jaar als onze #1 verkocht product is Adam's Detail Spray opnieuw geformuleerd! De laatste versie is makkelijker is gebruik, geeft geweldige glans en dankzij onze nieuwe Wax Boosting Technologie verlengd het ook de standtijd van aanwezige wax of sealant coatings. Dit betekent dat jouw aangebrachte waxlaag nog langer bescherming geeft, tot wel een extra 2 maand standtijd!

Net als de vorige generatie, gebruik Adam's Detail Spray op lak, glas, chroom, velgen, grill en kunststof om veilig schoon te maken en glans toe te voegen met een simpele spray en af te halen met een premium Adam's microfiber doek. De nieuwe formule is nog makkelijk in gebruik, vereist minder afvegen en streept nog minder dan  eerder. De beste is echt nog beter geworden!

Adam's Detail Spray is een veilige en effectieve glijmiddel vvoor Adam's Detail Clay. Deze krachtpatser combinatie zal de lak schoon en glad maken zoals geen andere lakcleaner kan. Verwijder sap van bomen, overspray, vliegroest en allerlei andere vervuiling wat zorgt voor een ruwe en doffe oppervlak.

Voor een betere was en droogervaring, spray na het wassen en afspoelen licht in met Adam's Detail Spray en droog de auto na  met Adam's Great White Microfiber Drying Towel. Hier acteert Adam's Detail Spray als een droogmiddel met extra kracht. De kracht is hoe snel je auto droogt en een verse waxglans omhoog haalt bijna zonder enige extra moeite.

Gebruik Adam's Detail Spray onder de motorkap om stof weg te halen en de bovenliggen oppervlaktes schoon te maken.  Gebruik het om deurhendels schoon te vegen, maar ook bijvoorbeeld kofferbakdorpels. Je kunt Adam's Detail Spray zelfs gebruiken voor het interieur om het dashboard stofvrij te krijgen, maar ook als quick detailer voor deurpanelen, kunststoffen en stoeldelen. Vernevel op een microfiber towel en veeg over het oppervlak. Het is zo makkelijk, streept niet en het ruikt geweldig!

Gesteund met onze exclusieve 110% geld terug tevredenheidsgarantie zijn wij ervan overtuigd dat u nog meer houdt van de Nieuwe geherformuleerd Detail Spray dan zijn voorganger.

Inhoud: 1 Adam's Detail Spray 16oz (473ml)


 
WAARSCHUWING
(NL) Gevarenaanduidingen
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
voorzorgsmaatregelen
Voorzorgsmaatregelen in verband met preventie
Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden. Verontreinigde werkkleding mag de werkruimte niet verlaten. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Voorzorgsmaatregelen in verband met reactie
BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. NA (mogelijke) blootstelling: een arts raadplegen. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Specifieke behandeling vereist (zie op dit etiket).
Voorzorgsmaatregelen in verband met verwijdering
P501 Inhoud/verpakking afvoeren volgens de lokale/regionale/nationale/internationale voorschrifte.
Gevaarlijke ingrediënten: CMIT/MIT mixture

| Meer


Video('s): Howto detail

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.