nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad

  • Nieuw 4e generatie Polijstsysteem
  • Te gebruiken met accuboormachine en Dual Action polijstmachines
  • Kleur gematched aan producten
  • Breng een dunne, egale laag aan. Iedere keer!

Als je nog nooit machinaal gelijkmatig wax hebt aangebracht,  dan zal wax aanbrengen met Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad een geheel nieuwe ervaring zijn. Niet alleen sneller, makkelijk en meer efficient, het brengt ook meer glans naar boven!

Adam's ontwikkelde
Adam's Machine Super Sealant specifiek voor machinaal aanbrengen met de Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad. Alleen machinaal kan de Machine Super Sealant perfect aangebracht worden, wat ook nodig is om de super-polymeren hun werk te laten doen. Plus, de fijne Adam's Machine Super Sealant film is een gemak om af te vegen.

De superzachte foam gebruik voor de
Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad heeft geeft polijst eigenschappen. Hij kan gebruikt worden met een vloeibare wax, inclusief de Adam's Buttery Car Wax Wax.

Net als alle
Adam's Foam Polishing Pads, Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad biedt meer dan alleen een geweldig resultaat. Hij is ook veilig, met een nis om hierin de backingplate te laten zakken. Hierdoor is er geen kans op schade aan kunststof randen, spoilers of andere krappe plekken.

De gehele lijn van Adam's FOCUS 4th Generation 4" Pads met de nieuw en verbeterde golfpatroon is ontworpen voor de Dual Action Polishers, als ook voor de accuboormachine om de meeste lastige plekken te bereiken.


Optionele stap (rood): Adam's Brilliant Glaze Machine Pad met Adam's Brilliant Glaze. Gebruik deze combinatie om de WOW factor voorafgaand aan de Adam's Americana Premium Paste Wax of Adam's Buttery Car Wax. Je kunt ook gebruik maken van Brilliant Glaze Adam's na het toepassen van Adam's Machine Super Sealant.


Inhoud: 1  Adam's FOCUS 4" Machine Super Sealant & Wax Pad

| Meer


Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 8,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.