nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's Machine Super Sealant & Wax Pad

  • Nieuw 4e generatie Pad Systeem
  • Te gebruiken met Flex en Dual Action polijstmachines
  • Kleur gematched aan producten
  • Bescherm en verzorg de lak met de machine
Adam's Machine Super Sealant & Wax Pad brengt een dunne laag Adam's Machine Super Sealant aan, net als Adam's Buttery Car Wax met zowel de Flex als de Dual Action Polijstmachine. Dit is niet alleen sneller, makkelijk en efficienter, maar het brengt vooral nog meer glans!

Adam's heeft Adam's Machine Super Sealant speciaal ontwikkeld om machinaal aan te brengen met de Adam's Machine Super Sealant & Wax Pad. Alleen aanbrengen met een machine kan de Adam's Machine Super Sealant perfect aanbrengen, ook omdat het nodig is om de super-polymeren hun werk te laten doen. Plus, de fijne Adam's Machine Super Sealant film is aan gemak om af te halen.

De superzachte foam gebruikt voor de Adam's Machine Super Sealant & Wax Pad heeft geen polijsteigenschappen. Deze kan gebruikt worden met een vloeibare wax, waaronder de Adam's Buttery Car Wax.

De gehele lijn van Adam's 4e generatie pads met de nieuw and verbetere wave patroon is ontworpen voor zowel de flex als voor de Dual Action polijstmachines, als ook voor rotary polijstmachines.


Optionele stap (rood): Adam's Brilliant Glaze Machine Pad met Adam's Brilliant Glaze. Gebruik deze combinatie om de WOW factor voorafgaand aan de Adam's Americana Premium Paste Wax of Adam's Buttery Car Wax. Je kunt ook gebruik maken van Brilliant Glaze Adam's na het toepassen van Adam's Machine Super Sealant.


Inhoud: 1 Adam's Machine Super Sealant & Wax Pad

| Meer


Video('s): 1

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.