nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 13,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam's New Car Wash Shampoo 16oz

  • Nieuw geconcentreerde formule met meer schuim
  • Mild voor ieder oppervlak en PH neutraal
  • Onze gladste formule ooit, reduceert de kans op swirls
Wat maakt auto wassen echt het beste? Het moet veilig en mild zijn, maar tegelijk ook effectief en makkelijk in gebruik. Het moet de oppervlak glad maken om swirls te voorkomen, maar tegelijkertijd moet het ook genoeg schuimen om te helpen bij het reinigen. We zijn trots om te zeggen dat onze nieuwe autoshampoo formule al deze benodgigdheden levert en meer! Onze meest schuimende, meer geconcentreerde formule heeft de beste ingredienten en premium reinigingsmiddelen om de was ervaring te geven waarvan je zeker zal houden.

Het begint allemaal met de schuim. Adam's new formula car shampoo is de meest schuimende ooit. Het produceert een flinke laag schuim met maar een paar ounces van de geconcentreerde gel in een emmer, schuimlans, of schuimkanon. Nog belangrijker, de schuim behoudt langer! Jouw emmer mix zal een rijke, dikke kop schuim hebben gedurende het was proces. Het verdwijnt niet voordat jij klaar bent met wassen. Maar schuim is maar een gedeelte van het geheel. Naast het toevoegen van de schuimkracht is Adam's Car Shampoo gladder dan ooit, gebruikmakend van geavanceerde reinigers en polymeren om een glad gevoel te creeëren. Het maakt de oppervlakte glad en het tilt het vuil op, waarmee het de kans op beschadigen van de lak verkleint.

Terwijl het effectief werkt, is Adam's Car Shampoo ook mild. Met de PH neutrale formule kun je wassen zonder de aanwezige waxlaag weg te halen of lijstwerk en plastic uit te drogen. Het is mild en het is zelfs beter dan ooit in het vasthouden van mineralen uit het water om zo watervlekken te verminderen. Zoals vele Adam's producten is geur en kleur een onderdeel van de pret. De diepblauwe kleur and wilde bessengeur zullen de lucht vullen met een plezierige snoep-achtige geur, waardoor je keer op keer weer plezier hebt in het wassen.

Inhoud: 1x Adam's Car Wash ShampooWAARSCHUWING
(NL) Gevarenaanduidingen
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
voorzorgsmaatregelen
Voorzorgsmaatregelen in verband met preventie
Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden. Verontreinigde werkkleding mag de werkruimte niet verlaten. Beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Voorzorgsmaatregelen in verband met reactie
BIJ CONTACT MET DE HUID: voorzichtig wassen met veel water. Specifieke behandeling vereist (zie op dit etiket). Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
Voorzorgsmaatregelen in verband met verwijdering
Inhoud/verpakking afvoeren volgens de lokale/regionale/nationale/internationale voorschrifte.
Gevaarlijke ingrediënten: CMIT/MIT mixture

| Meer


Foto('s):

Video('s): Howto Wash

Opties:

Verwachte levertijd

6 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 13,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.