nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Adam’s Eco All Purpose Cleaner

  • Hard tegen vuil, zacht voor je auto
  • Voor wielen, velgen, motor en meer
  • Ook geweldig om je detail producten mee schoon te maken
  • Maakt veilig je polishing pads schoon
Adam’s EcoAll Purpose Cleaner maakt op effectieve wijze schoon. Het ergste vuil wordt verwijderd, zonder het oppervlak te beschadigen. Wanneer bij Adam’s een product niet veilig, gemakkelijk of effectief is, halen wij het uit ons assortiment.

Gebruik Adam’s Eco All Purpose Cleaner op wielen en velgen. Het verwijderd het meest hardnekkige vuil zonder de wielen te beschadigen, doordat er geen zuren in deze cleaner zitten.

Gebruik Adam’s Eco All Purpose Cleaner onder de motorkap om de motor te ontvetten. Vuil, vet en olieresten verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer je Adam’s All Purpose Cleaner onverdund gebruikt. Adam’s All Purpose Cleaner kan aangelengd worden met water (5:1) voor minder hardnekkig vuil.

Probeer Adam’s Eco All Purpose Cleaner op het ergste hardnekkigste vuil op de auto, zoals teer, insecten, hars, vogelpoep etc.

 
Adam’s Eco All Purpose Cleaner is ook perfect om pads en andere accessoires schoon te maken. Spray royaal over polish pads en accesoires. Wrijf het product in en houdt het daarna onder stromend water om ze uit te spoelen.

Inhoud: 1 Adam’s Eco All Purpose Cleaner 16oz
(473ml'

| Meer


Video('s): Howto clean

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.