nl en de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

€ 74,95 € 56,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

LS3 Hogedruk Heavy Duty Foam Lance (Kärcher K-Series)

Deze schuimlans is van hoge kwaliteit, waar het loopwerk en de aansluitpunten van metaal zijn. De schuimlans wordt geleverd met een 1-liter PET fles en een connector voor je hogedrukreiniger.

De 1 liter PET fles zorgt ervoor dat je een flinke lading schuim kunt maken. Deze schuimlans geeft fantastische resultaten, door een dikke laag schuim over de auto te spuiten. De auto wordt hierdoor volledig bedekt, waardoor het schuim kan inwerken op de vervuiling van het oppervlak. Laat het schuim enkele minuten intrekken en spuit daarna de auto schoon om verder schoon te kunnen maken.

Bij deze hogedruk Foam Lance is de menging instelbaar. Stel de Foam Lance bij voor de ideale schuimdikte met de draaiknop aan de bovenzijde. Ook kun je de breedte van de straal simpel bijstellen door de spuitkop te draaien. Deze schuimlans beschikt over een verticale straal, waardoor het foam makkelijk aan te brengen is.

Inhoud:
1 LS3 schuimlans met verticale straal
1 PET fles
1 Connector voor Kärcher K-Series


Eigenschappen:
  • Regelknop aan de bovenzijde
  • Maximaal 160 Bar - 60°C - 12 L/min.
  • Aansluiting 1/4" binnendraad
  • Verticaal sproeibeeld
  • Sproeibreedte verstelbaar

| Meer


Foto('s):

Video('s): LS3 + DetailPro


LS3 + Adam's Car Shampoo

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 74,95
€ 56,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.