nl en de
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Adam's Interior Detailer
  • Maak het interieur schoon en beschermd in 1 makkelijke stap
  • UV protectie voor Dashboard, Deurpanelen, Leer, etc.
  • Speciale toevoeging om ongewenste geuren te verwijderen
  • Antistatische Formule helpt stofopbouw te voorkomen
Adam's Interior Detailer is jouw 1-staps oplossing voor een schoon, beschermde en fabrieksaf uitstralende interieur. Met speciale UV blockers, z'n geur neutralizerende werking en antistatische toevoegingen, is dit een alles-in-een cleaner en dressing voor een licht tot middel vervuilde interieuroppervlaktes. Zowel voor dashboard, deurpanelen, leer, vinyl, plastic en soortgelijke oppervlaktes.

Geformuleerd met geavancereerde polymeren is het resultaat perfect mat, nooit vettig, glanzend of glimmend. Spray simpelweg het product op het oppervlak  die je wilt behandelen of spray het product op bijvoorbeeld de Adam's Edgeless Utility Towel om overspay te voorkomen en veeg het oppervlak hierna af totdat het oppervlak schoon en droog is. Het kan niet makkelijk om het interieur schoon te maken, te beschermen en te onderhouden!

Heb je er ook zo'n hekel aan als er zo snel weer stof op het dashboard en op de panelen ligt? Vele producten op de markt laten juist stof plakken aan de oppervlak, maar dit geldt niet voor Adam's Total Interior Detailer! We hebben Anti-statische eigenschappen toegevoegd aan de formule, zodat het bij gebruk niet alleen stof weghaald, maar ook voorkomt dat stof zich ophoopt. Geur neutralizerende toevoegingen zorgen voor het verwijderen van muffige luchtjes en helpen andere luchtjes verwijderen die maar blijven hangen. 110% gegarandeerd de beste 1-staps interieur detialer, welke je ooit gebruikt hebt. We zijn overtuigd dat je dit van dit product zult houden!

Inhoud: 1 Adam's Interior Detailer 16oz

| Meer


Foto('s):

Video('s): Adam's Interior Detailer

Opties:

Verwachte levertijd

6 dag(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.