nl en de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Adam's Interior Detailer
  • Maak het interieur schoon en beschermd in 1 makkelijke stap
  • UV protectie voor Dashboard, Deurpanelen, Leer, etc.
  • Speciale toevoeging om ongewenste geuren te verwijderen
  • Antistatische Formule helpt stofopbouw te voorkomen
Adam's Interior Detailer is jouw 1-staps oplossing voor een schoon, beschermde en fabrieksaf uitstralende interieur. Met speciale UV blockers, z'n geur neutralizerende werking en antistatische toevoegingen, is dit een alles-in-een cleaner en dressing voor een licht tot middel vervuilde interieuroppervlaktes. Zowel voor dashboard, deurpanelen, leer, vinyl, plastic en soortgelijke oppervlaktes.

Geformuleerd met geavancereerde polymeren is het resultaat perfect mat, nooit vettig, glanzend of glimmend. Spray simpelweg het product op het oppervlak  die je wilt behandelen of spray het product op bijvoorbeeld de Adam's Edgeless Utility Towel om overspay te voorkomen en veeg het oppervlak hierna af totdat het oppervlak schoon en droog is. Het kan niet makkelijk om het interieur schoon te maken, te beschermen en te onderhouden!

Heb je er ook zo'n hekel aan als er zo snel weer stof op het dashboard en op de panelen ligt? Vele producten op de markt laten juist stof plakken aan de oppervlak, maar dit geldt niet voor Adam's Total Interior Detailer! We hebben Anti-statische eigenschappen toegevoegd aan de formule, zodat het bij gebruk niet alleen stof weghaald, maar ook voorkomt dat stof zich ophoopt. Geur neutralizerende toevoegingen zorgen voor het verwijderen van muffige luchtjes en helpen andere luchtjes verwijderen die maar blijven hangen. 110% gegarandeerd de beste 1-staps interieur detialer, welke je ooit gebruikt hebt. We zijn overtuigd dat je dit van dit product zult houden!

Inhoud: 1 Adam's Interior Detailer 16oz

| Meer


Video('s): Adam's Interior Detailer

Opties:

Standaard levertijd

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraad

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
Vakantie (Summer Holiday)
In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf zaterdag 13 juli t/m zondag 28 juli.
Deze twee week zijn mijn vrouw, 2 kinderen en ik naar de camping om er even tussenuit te zijn. Voorraadige orders t/m vrijdag 12 juli 15:00 zullen nog verzonden worden.

Bestellingen die tijdens onze vakantie worden geplaatst, worden weer verwerkt op maandag 29 juli.
Ik hoop op uw begrip en wens u een fijne zomer toe.

Vriendelijke groet,
Emiel Pluim
Eigenaar TMTSHOP